Доставка, Обработка и Монтаж

Славев Стоун

Изработката на декоративни стени от камък

Изработката на декоративни стени от камък е един от начините да се добави уникалност и шарм в интериора. Камъкът е естествен материал, който се използва от векове за облицовка на стени, подове и камини.
Декоративни стени

Придайте характер и чар на дома си с каменни стени. Камъкът е естествен материал, който от векове се използва за облицовка на стени, подове и камини. Облицоването на камини с камък е един от най-популярните начини за декориране на камината и превръщането ѝ във фокусна точка в интериора. Камъкът придава топлина и комфорт на помещението, като същевременно предлага уравновесеност и издръжливост. Изработването на декоративни каменни стени и облицоването на камини с камък се извършва с помощта на професионални строители, които имат опит в тази област.

Придайте стил на жилището си

Преобразете своето жилищно или работно пространство с уникална и красива каменна стена. Нашият екип от професионалисти може да ви помогне да облицовате камината си с идеалния камък, за да й придадете желания вид и усещане.

 

 

 

tbi лизинг банер

Галерия Декоративни стени

Препоръки от наши клиенти

5/5

Вижте петзвезни препоръки от наши клиекти. Вижте всички препоръки от Гугъл.
Доволни сте от нашата работа? Оставете препоръка тук!

 

Иван Тодоров
Иван Тодоров
2023-03-02
Изключителни професионалисти, точни, коректни, прецизни в работата си.Една от малкото фирми която изготвя договор за изработка, сертификат и фактура. Фирмата предоставя възможност да се огледа материала преди изработката на плота. С това се елиминира вероятността, клиента да бъде подведен при избора на материал (по каталог или снимка). Не се колебайте при избора на фирма "СЛАВЕВ ГРУП 06" ЕООД да изработи Вашите кухненски плот и гръб.
Николай Спасов
Николай Спасов
2022-11-19
Бързо и качествено обслужване
Asen Duilgerov
Asen Duilgerov
2021-10-01
Александра Гоцева
Александра Гоцева
2021-09-22
Teodora Kavlachka
Teodora Kavlachka
2021-09-22
ilian ivanov
ilian ivanov
2021-09-08
Stoyan Slavev
Stoyan Slavev
2021-09-08
Snejka Slaveva
Snejka Slaveva
2021-09-08

Контакти заИзработката на декоративни стени от камък

Полълнете формата, и ние ще се свържем с Вас с конкретна и индивидуална оферта!

Slavev StoneИзработени проекти в услуга: Декоративни стени

очаквайте скоро