Доставка, Обработка и Монтаж

ИЗРАБОТКА НА КУХНЕНСКИ ПЛОТ ОТ КАМЪК

Ако желаете да преустроите кухнята си с нови плотове, свържете се с нас и ние ще изпратим наш служител, за да обсъдим задълбочено вашите изисквания. Можем да създадем, доставим и монтираме работни плотове, които да отговарят на вашите изисквания в кратки срокове. За безплатна оферта и експертен съвет, моля, свържете се с нас сега!

Възползвайте се и от услугата за разсрочено плащане на нашите услуги и продукти

Благодарение на нашите партньори от TBI, вече няма нужда от  компромиси в качеството и домашния уют. Плащайте разсрочено на равни вноски всички наши продукти и услуги.

Позвънете за безплатна консултация

Изработка на кухненски плотове от камък

Създайте нещо изключително красиво, естетически издържано, модерно и трайно за Вашата кухня. Превърната кухнята в едно великолепно място изработено от естествени материали. Възползвайте се от безплатна консултация и оферта или разгледайте нашите проекти .

Индивидуална изработка на кухненски плотове от камък

Свържете се с нас и получете безплатна консултация и оферта относно изработката на персонален проект за кухня от технически камък или материал по избор. Научете повече попълвайки формата или се обадете директно от бутоните по-долу!

Попълнете формата и получете обратна връзка от нас

Препоръки от наши клиенти

5/5

Вижте петзвездни препоръки от наши клиенти. Вижте всички препоръки от Гугъл.
Доволни сте от нашата работа? Оставете препоръка тук!

Иван Тодоров
Иван Тодоров
2023-03-02
Изключителни професионалисти, точни, коректни, прецизни в работата си.Една от малкото фирми която изготвя договор за изработка, сертификат и фактура. Фирмата предоставя възможност да се огледа материала преди изработката на плота. С това се елиминира вероятността, клиента да бъде подведен при избора на материал (по каталог или снимка). Не се колебайте при избора на фирма "СЛАВЕВ ГРУП 06" ЕООД да изработи Вашите кухненски плот и гръб.
Николай Спасов
Николай Спасов
2022-11-19
Бързо и качествено обслужване
Asen Duilgerov
Asen Duilgerov
2021-10-01
Александра Гоцева
Александра Гоцева
2021-09-22
Teodora Kavlachka
Teodora Kavlachka
2021-09-22
ilian ivanov
ilian ivanov
2021-09-08
Stoyan Slavev
Stoyan Slavev
2021-09-08
Snejka Slaveva
Snejka Slaveva
2021-09-08