Технически камък
Технически камък - Aeris

Технически камък

Открийте функционалността и издръжливостта на нашите продукти от технически камък, предназначени да подобрят всяко едно пространство.

Независимо дали ремонтирате дома си или модернизирате търговския си обект, този материал предлага перфектната комбинация от функционалност и естетика.

Свойства на техническия камък:

Произвежда се основно от естествени материали като кварц, гранит или мрамор, смесени с малък процент количество полиестерна смола.

Той е твърд и издръжлив благодарение на производствения процес, наречен технологията Бретон.

По-устойчив е на топлина, киселини и бактерии за разлика от естествените камъни.

Тази технология позволява създаването на големи плочи с прецизни размери. Освен това, внимателното смесване на съставките в лаборатория, можем да гарантира, че цветът остава постоянен през цялото време.

Материала предлага надежден и универсален вариант за различни нужди в строителството и дизайна.

Предимства:

Устойчив: Проектиран е така, че да притежава изключителна здравина и издръжливост, което го прави устойчив против надраскване, петна и горещина.

Еднаквост: За разлика от естествения камък, предлага еднаквост на цветовата гама, което гарантира цялостен облик на проекта.

Водоустойчив: Изключително устойчив е на проникване на вода и влага благодарение на своята повърхност. Той е идеален за използване във влажни зони като бани и кухни. Това му свойство го прави и по-малко склонен към образуване на петна и развитие на бактерии.

Лесна поддръжка: Нуждае се от минимална поддръжка, за да изглежда в най-добрия си вид. Избършете го с мек препарат и вода, за да отстраните мръсотията и замърсяванията, и той ще запази блясъка си в продължение на години.

Екологично чист: Направен от устойчиви материали и произведен чрез екологични процеси е отговорен избор за потребителите, които се грижат за околната среда.

За какво се използва:

Отличава със значителна гъвкавост, като може да се използва за различни приложения, като например:

Разгледайте нашата колекция

Нашата колекция предлага безкрайни възможности за преобразяване на вашето пространство. Независимо дали предпочитате вечната красота на мрамора или съвременната привлекателност на кварца, ние разполагаме с перфектния модел, който да отговаря на вашия стил и бюджет.

Разгледайте нашата гама днес и изберете подходящ модел, идеален за вашия предстоящ проект.